ALGEMENE Over Avianca OVER DE VOORWAARDEN VOOR TOEGANG EN GEBRUIK VAN DE WEBSITE AVIANCA.BE

Alle Over Avianca op deze site zijn beschermd door het auteursrecht en behoort tot het Amerikaanse continent Airways SA AVIANCA, in aanmerking voor de toepassing van dit document, hierna te noemen de vervoerder.

De Over Avianca op deze website is opgesteld om de gebruiker van Avianca en de producten en diensten die de vervoerder biedt via internet te informeren. De vervoerder behoudt zich het recht voor om de voorwaarden en bepalingen, evenals veranderingen te veranderen in de producten en diensten die worden aangeboden op deze Website zonder aankondiging of verplichting voor hem.

Voor de Over Avianca in dit document heeft de term "gebruiker": elke persoon die binnenkomt www.avianca.com kennis en / of gebruik maken van de producten en diensten aangeboden op de Site.

U kunt geen gebruik maken van de Over Avianca op deze site voor commerciële doeleinden dan die welke hierin, zoals het gebruik of de wijziging van de inhoud voor andere doeleinden dan die welke hierin is verboden.

Bestaande Over Avianca is samengesteld op basis van interne en externe bronnen www.avianca.com. In elk geval, zorg ervoor dat de inhoud wordt bijgewerkt. U kunt echter of onvolledige Over Avianca wordt weergegeven aan de gebruiker van de noodzaak om de Over Avianca te valideren in de doos dichtstbijzijnde Avianca, alvorens gebruik te maken van het op de hoogte. Ook dank aan een bericht te sturen naar het e-contactenos@avianca.com, in het geval van een kennisgeving van het bestaan ​​van een storing fout, gebrek aan duidelijkheid of het verstrijken van de geldigheidsduur gegevens.

Soms kan deze website bieden verwijzingen naar andere websites of links (links) naar andere bedrijven die adverteren op deze site. Carrier is niet aansprakelijk voor de inhoud van de Over Avianca of producten en / of diensten en / of producten die worden aangeboden op deze sites. Alle links (koppelingen) naar andere sites hebben alleen om de gebruiker meer Over Avianca over de beschikbare diensten op de markt, die volgens ons nuttig kan zijn, maar is niet commercieel aanbod te leveren de transportband en de uiteindelijke aanwerving van de verdeling dient te geschieden onder de uitsluitende verantwoordelijkheid van de gebruiker.

CARRIER diensten die worden aangeboden op deze site zijn uitsluitend de passagier, behalve voor specifieke indicaties te doen anders.

Voor sommige tarieven en voorwaarden CARRIER producten die op deze site zijn uitsluitend van toepassing op kaartjes die rechtstreeks via het, in deze zin, de respectieve tarieven en voorwaarden aan te geven. Deze tarieven en voorwaarden naar behoren gemachtigd door de burgerluchtvaart.

Tenzij hierboven vermeld, in het algemeen, de vermelde prijzen op deze site zijn dezelfde als die op de markt beschikbaar om direct worden aangeschaft via de doorgangen Avianca kantoor of andere verkoopkanalen: algemene makelaars drager of reisbureaus.

Met uitzondering van persoonlijke Over Avianca die ontvangen door de gebruiker, de gebruiksvoorwaarden en de privacy zekerheid worden hieronder uiteengezet, de vervoerder behoudt zich het recht voor om eerlijke gebruik van een commerciële communicatie, idee uitvinding, nee, concepten, know-how, enz.. die door de gebruiker.

De voorwaarden toegekend aan producten en diensten die uniek zijn voor de vervoerder op deze website te bevorderen is een aanbod en dus niet bindend. De vervoerder behoudt zich het recht voor om deze aanbiedingen publiek te allen tijde intrekken.
 
 
Choose your language